Verzendplatform Pakketservice Online

Goedkoop Pakketten Verzenden met Pakketservice Online

Verzendplatform Pakketservice Online heeft altijd de laagste verzendtarieven voor uw nationale en internationale pakketzendingen.

 

Met ons multi carrier verzendplatform bieden wij u het snel en goedkoop verzenden van pakketten en pallets. Uw zendingen worden flexibel en betrouwbaar verzorgd met behulp van gerenommeerde verzendpartners en onze eigen afhaal en bezorg dienst. Omdat Pakketservice Online op een collectieve manier de pakketten verzend, is ons online verzendplatform bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote handelsbedrijven en webshops. Inmiddels  maken vele bedrijven in Nederland en België gebruik van ons verzendplatform waardoor het jaarlijkse verzendvolume sterk is toe genomen. Dit zorgt voor een scherpe inkoop bij onze vervoerders zodat wij uw pakketten altijd zeer voordelig kunnen laten verzenden.

pakketten verzenden pakketserviceonline.nl

Meestal is het voor individuele bedrijven niet mogelijk om goede prijzen te bedingen door de kleine volumes. Daardoor betaalt men meestal meer dan nodig is! Door uw pakketten altijd met Pakketservice Online te verzenden profiteert ook u van onze scherpe tarieven! Pakketservice Online werkt nauw samen met de grote nationale en internationale vervoerders welke hun betrouwbaarheid ruimschoots hebben bewezen. Door deze samenwerking profiteert u niet alleen van onze lage prijzen maar ook van flexibiliteit en kwaliteit.

Voor meer informatie en aanmelden voor een gratis account kunt u op onderstaande button klikken!