Pakketten Ophalen

Pakketten Ophalen met unieke Afhaal en bezorgservice

pakket-koerier600x175

Onlangs is een nieuwe afhaal en bezorgservice gestart met een eigen netwerk van koeriers voor pakketten ophalen en bezorgen. Dat wil zeggen dat al uw pakketten en poststukken  in een keer bij u afgehaald worden en bezorgd in binnen en buitenland. Dit kan dagelijks zijn maar ook een of meerdere keren per week. Vraag naar de mogelijkheden en doe uw voordeel.

Middels onze sorteercentra worden al uw pakketten keurig en snel bezorgd. U maakt met de koerier in uw postcodegebied  afspraken over wanneer u uw pakketten afgehaald wil hebben en met de track& trace volgen u en uw klanten de weg die de pakketten afleggen totdat ze hun bestemming hebben bereikt. In combinatie met het handige verzendplatform en de scherpe tarieven heeft u de best denkbare verzendoplossing van dit moment.

pakketserviceonline worldwide

Ook al uw pakketten voor wereldwijde verzending halen wij bij u op en verzenden deze voor scherpe tarieven met gerenommeerde verzendpartners. Voor bepaalde bestemmingen als o.a. China en USA, hebben we speciale tarieven en/of verzendopties. Vraag naar de mogelijkheden en doe uw voordeel.

Uiteraard dient u zelf te zorgen voor de juiste verpakking van uw producten zodat er onderweg geen problemen ontstaan met betrekking tot schade. In onze webshop www.goedkopeverzenddozen.nl kunt u voordelig diverse soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen kopen. Mocht u grotere aantallen nodig hebben vraag dan een offerte aan.

verzendmateriaal pakketserviceonline goedkopeverzenddozen.nl

 

Meer info over pakketten verzenden


Goedkoop pakketten verzenden met Pakketserviceonline.nl
Nieuwe afhaal en bezorgdienst  goedkoop pakketten verzenden