Pakketten Ophalen

Pakketten Ophalen 

pakket-koerier600x175

Pakketten kunnen gratis worden afgehaald, afhankelijk van de aantallen welke door u dagelijks/wekelijks verzonden worden, door DPD en DHL. Dat wil zeggen dat al uw pakketten en poststukken  bij u afgehaald kunnen worden en bezorgd in binnen en buitenland. Dit kan dagelijks zijn maar ook een of meerdere keren per week. Vraag naar de mogelijkheden en doe uw voordeel.

Middels onze sorteercentra worden al uw pakketten keurig en snel bezorgd. U maakt met de koerier in uw postcodegebied  afspraken over wanneer u uw pakketten afgehaald wil hebben en met de track& trace volgen u en uw klanten de weg die de pakketten afleggen totdat ze hun bestemming hebben bereikt. In combinatie met het handige verzendplatform en de scherpe tarieven heeft u de best denkbare verzendoplossing van dit moment.

pakketserviceonline worldwide

Ook al uw pakketten voor wereldwijde verzending halen wij bij u op en verzenden deze voor scherpe tarieven met gerenommeerde verzendpartners. Voor bepaalde bestemmingen als o.a. China en USA, hebben we speciale tarieven en/of verzendopties. Vraag naar de mogelijkheden en doe uw voordeel.

 

Meer info over pakketten verzenden