Pakketten Ophalen

Multicolor Pakketten Ophalen 

pakket-koerier600x175

Pakketservice Online BV heeft sinds kort een eigen netwerk voor het multicolor afhalen van pakketten. Dat wil zeggen dat al uw pakketten en poststukken van de verschillende vervoerders in een keer bij u afgehaald worden. Dit kan dagelijks zijn maar ook een of meerdere keren per week. Vraag naar de mogelijkheden en doe uw voordeel.

Pakketservice Online BV zorgt er vervolgens voor dat al uw pakketten in de desbetreffende netwerken terechtkomen en hun weg vervolgen naar de opgegeven bestemming. In combinatie met het verzendplatform en de scherpe tarieven van Pakketservice Online heeft u de best denkbare verzendoplossing van dit moment.

pakketserviceonline worldwide

Ook al uw pakketten voor wereldwijde verzending halen wij bij u op en verzenden deze voor scherpe tarieven met gerenommeerde verzendpartners. Voor bepaalde bestemmingen als o.a. China en USA, hebben we speciale tarieven en/of verzendopties. Vraag naar de mogelijkheden en doe uw voordeel.

Uiteraard dient u zelf te zorgen voor de juiste verpakking van uw producten zodat er onderweg geen problemen ontstaan met betrekking tot schade. In onze webshop www.goedkopeverzenddozen.nl kunt u voordelig diverse soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen kopen. Mocht u grotere aantallen nodig hebben vraag dan een offerte aan.

verzendmateriaal pakketserviceonline goedkopeverzenddozen.nl

 

 


Goedkoop pakketten verzenden met Pakketserviceonline.nl