Goedkoop Pakketten verzenden

Goedkoop Pakketten Verzenden!

pakket magazijn

– Aanmelden Online

Door het invullen van het contact formulier kunt u zich eenvoudig aanmelden. Bij akkoord gaat met onze aanbieding ontvangt u de login gegevens en logt in op onze website.

– Inloggen uitprinten

Afhankelijk van het aantal en soort artikelen dat u wilt verzenden, bepalen we samen met u de beste distributeur(s). Via onze Klanten Login kunt u zelf uw verzendetiketten printen en uw verzendlijsten samen stellen.

– Pakketten afhalen 

Vervolgens kunt u zelf een afspraak maken om de pakketten bij u af te laten halen. Afhankelijk van de aantallen kan dit dagelijks dan wel een- of meerdere keren per week. U kunt eventueel ook de pakketten zelf wegbrengen naar een pakket ophaalpunt.

– Track & trace

Via Track & Trace, het post en pakket volgsysteem, kunt u aan de hand van het pakketnummer de status van uw pakketten volgen. U ziet waar uw pakket zich bevind vanaf het moment van afhalen tot het moment van afleveren.

Pakketten verzamelen

– Achteraf betalen

Iedere week vindt achteraf de  facturatie plaats. De facturen worden digitaal aan u verstuurd waarna binnen 7 dagen het bedrag automatisch van uw rekening wordt afgeschreven. Voor machtiging tot automatische incasso is eerst verificatie nodig.

– Webshopkoppeling

Uit onderzoek blijkt dat 89% van de webshop eigenaren behoefte heeft aan een efficiënte  koppeling met het verzendplatform, zeker als je dan kan kiezen uit verschillende vervoerders zoals bij Pakketservice Online. Slechts 33% is tevreden over deze koppeling zo blijkt en daarom valt hier nog veel te voordeel te behalen. Pakketservice Online kan de verzendopties integreren in uw webwinkel door middel van een Api of een op maat gemaakte plugin. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan: maak met één druk op de knop van een order een verzendlabel. Bovendien kunt u na het laten ophalen of wegbrengen van uw pakket, in één oogopslag zien waar de zending zich bevind en of  deze al is afgeleverd bij uw klant.

webshop koppeling met pakketservice online

– Klantenservice

Wij bij Pakketservice Online BV zijn trots op onze klantenservice en gaan geen probleem uit de weg. Vul het betreffende formulier in onder Klantenservice op deze site en wij doen de rest.

Uw voordelen op een rij:

  • Concurrerende tarieven
  • Gratis verzendsoftware
  • Track & Trace: online de status van uw pakketten volgen.
  • Tijdbesparend en efficiënt
  • Gratis standaard AVC verzekerd en hoger afhankelijk van gekozen vervoerder.
  • Geen contractverplichting u kunt op ieder gewenst moment stoppen of van vervoerder veranderen.
  • Gratis koppeling met uw webshop(s)

Natuurlijk wilt u meer weten! Klik op onderstaande button, vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

meer info pakketservice online